Bemutatkozás

Cégünk 2011 óta foglalkozik autó- és helyiségillatosító kis- és nagykereskedelemmel. Kizárólagos forgalmazói vagyunk a Little Joe illatosító családnak valamint a California Scents termékeknek és kizárólag, eredeti termékeket forgalmazunk közvetlenül a gyártóktól. Számos üzemanyagtöltő állomás, autóalkatrész bolt, autómosó és online eladókon keresztül segítünk naprakészen tartani a fogyasztói igényeket. Mivel együtt dolgozunk az iparág legjobb márkáival, mint például: California Scents, Little Joe, Refresh Your Car, stb. hozzáértéssel és tapasztalattal rendelkezünk a igényei legmegfelelőbb termékeinek biztosításához.


Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy termékeinket időben és gond nélkül eljuttassuk Partnereinkhez és Vevőinkhez ezért megbízható kézbesítő cégekkel együttműködve szállítunk országszerte. Lehetőség van jelen webáruházunkból is vásárolni, ahol házhoz szállítás esetén a 11:00 óráig leadott rendelések a következő munkanapon kiszállításra kerülnek.


Bármilyen kérdés vagy vásárlással kapcsolatos információ esetén írjon nekünk a Kapcsolat menüpont alatti űrlap segítségével.

Viszonteladók jelentkezését is várjuk!

Lépjen kapcsolatba velünk!